A Testépítő Edzés

A Testépítő Edzés

Videó játékok teszteltük a hüvelykujja agy olyan sokszor, hogy szinte észre sem veszi, hogy ez történik. Vizsgálatok a levonás, az ügyesség vagy a népi játék design, az alapítvány szinte minden kiadás.

Egy többsége általában izom növekedés a szervezet során kerül sor a gyors, tartós növekedési időszakok az edzés után. A gyors növekedési időszakban körül kezdődik egy órát edzés utáni, illetve tart, hogy öt óra után az edzés. A tartós növekedési időszakban bárhol öt után 24 órán belül súlyzózni. Rendszeresen fogyaszt kis ételeit a szénhidrátok, fehérjék, minden két-három óra alatt a növekedési fázis segít megőrizni a glikogén, aminosav, valamint a nitrogén szintje emelkedett. Mindezek a tápanyagok hozzájárulnak a pozitív fehérje szintézist.

A kortizol egy stressz hormon. A szervezet által termelt kortizol válasz, hogy a stressz, fizikai, mentális vagy érzelmi. Ez tartalmazza a rendkívül alacsony kalóriatartalmú diéták, intenzív képzés, a magas hangerő képzés hiánya, a minőségi alvás, valamint a közös napi hangsúlyozza például a munka nyomás, harcol a házastárs vagy, hogy elkapják a forgalmi dugó. Trauma, sérülés, műtét szintén jelentős stresszorok a test (Megjegyzés: sok kutatást végzett a kortizol, a stressz már a gyógyuló betegek, ezek a megállapítások nem folytathat, több, mint egészséges, sportos populációk).

Egy másik módja annak, hogy hiszem, hogy azáltal, hogy a tápanyagok a szervezetben, a gyakorlat által tapasztalt a test, mint egy stresszor képest böjtölt-állami képzés. Nem kell alkalmazkodni, vagy kompenzálja, ha az összes biztosított. Hasonló jelenség figyelhető meg-antioxidáns bevitel, ahol a legfrissebb tanulmányok azt mutatják, hogy a nyelési antioxidánsok, kiegészítők gyengíti a szervezet saját válasz, hogy foglalkozni a szabad gyökök által létrehozott képzés.

Vagyunk így könnyen a szervezet számára, hogy lehet, hogy egy optimális módon, hogy a vonat.

Van egy ritka, de potenciálisan életveszélyes állapot, néhány gyermek neve Rövid Bél Szindróma, vagy SBS. Ez a feltétel akkor valósul meg, ha egy jelentős részét a beteg vékonybél vagy nem alakul ki, vagy műtéti úton eltávolították miatt betegség vagy trauma. Kevés vagy, nem kis bél a beteg nem tudja elnyelni bizonyos tápanyagok, vagy víz, vagy szükséges elektrolit. Az SBS a betegek a tünetek, mint például hasmenés, fáradtság, rossz étvágy, valamint a nem megfelelő súlygyarapodás, valamint az állandó hányinger, gyakori hányás.


Egészen a közelmúltig az egyetlen tudom kezelés SBS volt, hogy feladjam az előre megemésztett tápanyagok parentally, megkerülve a gyomrom, amíg a transzplantáció lehet végezni. HGH-kiegészítés kimutatták, hogy növeli az izomtömeget, a felnőttek, a gyerekek pedig kezd lehet használni, mint egy terápiával gyermekek SBS együtt speciális diéta, glutamin terápia.

edzést, izmai nő

Majd én beszélek többet a táplálkozás izomtömeg egy másik blogbejegyzést, de ez remélhetőleg fedezhessék az alapokat, a súlyzós edzés, hogy kifejezetten cél az izom növekedés J Ez nekem bevált, az évek során láttam, hogy ez a munka mások segítettem az út mentén. E-mailben vagy a hozzászólás bármilyen kérdése van bármely területen nem lehet, várnak tőlem, de ne feledd, hogy ez az összhang az, hogy a kívánt eredményt! Meg kell, hogy kapja az edzések minden héten egy szokás, különben is a jól megtervezett program a világon, még nincs eredmény!