Az Idővonal Épület Izom

Az Idővonal Épület Izom

A fehérje komplex mTORC1 elősegíti az izomnövekedést. Azonban, ha ez a komplex továbbra is folyamatosan aktív, ez rontja a képessége, hogy a sejtek self-clean, ami izomkárosodás. Dolgozó tudósok Markus Rüegg, Professzor a Biozentrum, University of Basel, írja le a pontos mechanizmus vesz részt az aktuális kérdés a tudományos folyóirat, a sejtek Anyagcseréjét. Szóval izom sérülés egy formája hormesis valami, ami jó, az ellenőrzött mennyiségben. Ez azért van, mert egyszer egy izomrost megsérül, izomsejt, egyrészt válaszol a gyulladás, majd aktiváljuk a szatellit sejtek, amelyek székhelye a külső, de nagyon közel az izomrostok biológiai érdekében, hogy javítsa meg vagy cserélje ki a sérült izomrostok kezdődik a szatellit sejtek egyesülnek egymással, fixáló, hogy az izmok szálak. Ez nem csak a javításokat az izom, de ahhoz is vezethet, hogy növeli az izomrost keresztmetszeti területet, vagy akár a létrehozása az új izom fehérje szál, az úgynevezett myofibrils.

Hasonló diót, azt is, hogy használja a Brazil diót, hogy javítja az izom a szervezetben. Annak érdekében, hogy a legjobb eredmény, azt is javasolta, hogy az élelmiszer-források, mint lenmag, tökmag, a diéta.
Tanulmányok szerint, beleértve az avokádó, a napi étrend kiderül, hogy nagyon hatékony, hogy javítja az izom a szervezetben. Jelenléte egyszeresen telítetlen zsír a fő oka annak, hogy az egészségügyi ellátást.

A legjobb eredmény, nyugodtan használjuk, avokádó, a napi saláták, hogy készítsen, majd fogyasztani. Te is igyál egy csésze avokádó lé reggel, este.

HGH a rövidítése az emberi növekedési hormon. A mirigy a szervezet, amely felelős a termelési ez a hormon az agyalapi mirigyben. Az agyalapi egy kicsi mirigy, amely megtalálható a padlót az agy. A funkciók a hormon a szervezetben sok, azonban többnyire megjegyezte, a stimuláció javítás, a növekedés sejt a testben, ezáltal növekedés az izmok a test. Ez a hormon is egy nagyon fontos szabályozója, az anyagcsere, a test. HGH egy fehérje, egy polipeptid pontosabban, hogy áll a 191 aminosavból.

Quinoa, hogy egy kis helyet az asztalnál,—van egy új, ősi gabonát a blokk. Kamut egy gabona őshonos, hogy a Közel-Keleten. Gazdag a szíve, az egészséges omega-3 zsírsavak is magas a fehérje -, míg az alacsony kalória.


Fél csésze z 30% - kal több fehérje, mint a hagyományos búza (hat gramm), csak 140 kalória. Evés kamut, csökkenti a koleszterin, vércukor, citokinek, melyek gyulladást okoznak a szervezetben, egy tanulmány, amely a European Journal of Clinical Nutrition talált. Dobd bele salátát, vagy enni, mint egy köret önmagában.

Egy nagyon fontos nyom, hogy rámutat a helyes irányba származik, egy 2007-es tanulmány szerint Pelosi et al. ( Pelosi. 2007 ), aki elemezte a regenerációs folyamat harántcsíkolt izomszövet megy követő sérülések. A tudósok elemezték a megkülönböztető kifejezés a két fő gyulladásos citokinek TNF-alfa, IL-1-béta, ami kiváltja, hogy a kiadás a fent említett (pedig sokkal jobban ismert) IL-6 vázizom ( Luo. 2003 ), válaszul cartiotoxin (CTX) injekció normál (vad típusú) egerek, egerek, akik genetikailag, hogy vége-express mIGF-1 kifejezetten a differenciált myofibres (MLC/mIGF-1).

edzést, izmai