Gépek Épült, Hogy Utánozzák az Emberi Izom segíthet Hatalom, a Kiborgok, Tartsa meg Az OSI Költségvetési Le

edzést, izmai

Nem kell, hogy úgy érzi, gyáva emelésére kis súly az edzőteremben: Egy új tanulmány szerint az emelés könnyű súly ugyanolyan hatásos, mint emelésére nehéz is az épület izom. A béta-Alina, közismertebb nevén BA is egy természetes anyag. BA belép a testünket át fehérje gazdag élelmiszerek, mint például a csirke joghurttal. Ez az anyag képes arra, hogy növeljék az intramuscularis karnozin szint, ami fokozott izom növekedés. Szerencsére a sportoló, aki, hogy a csomag izomtömeg kiegészítő gyártók képesek készülő kiegészítők viszonylag magas BA szinten.

Az ilyen termékek kiválóan alkalmasak intenzív edzések, amikor a testünk felhalmozódnak a sok hidrogén, amelynek eredményeként az alacsonyabb PH-értékek (ami nekünk egyre inkább savas). Ezek csökkentette értékeket, mert nemkívánatos hatások, mint a fáradtság, gyengébb izmok. Szerencsére BA kiegészítők továbbra is fokozott Karnozin szintet, amelyek megakadályozzák, hogy ezek a hatások, így lehetővé teszi a nagyon hatékony edzés.

Annak érdekében, hogy kap egy jó alakja fejleszteni izmok, eltekintve attól, testmozgás, táplálkozás játszik nagyon fontos szerepet. Sőt, testépítés csak körülbelül 30% - ban edzés, 70% - diéta.


Ezért, ha keres a testépítés, vagy izomépítés, akkor meg kell győződjön meg róla, hogy eszik a jó étel. Ebben a kapcsolatban, akkor kövesse egy jó diéta, vagy készítsd el a saját, személyre szabott étrend, amely segít, hogy enni az élelmiszer. Itt vázolt néhány legjobb élelmiszerek izmok épület, hogy lehet beépíteni a diéta.

Mielőtt dolgozni, gondoltam, adok egy kis összefüggésben lehet, hogy remélhetőleg segít, hogy több tiszteletet az a képesség, hogy mozogni, gyakorlat ma. Azért írok, ez az edzés leírása a gép. Ültem a legtöbb az elmúlt 4 óra (egy pár van hátra) esküszöm, mint valami kegyetlen kínzás. Az unalom tényező volt kevesebb a kérdés ebben az időben, mert van egy nagyon jó könyv, én meg beszélni", hogy ti formájában ez az írás. Azonban, fáj a fenekem!

Hab a rolling egy formája masszázs (vagy trigger pont kiadás), amit tehetünk, hogy lazítsa meg a szoros izmok, hogy segítsen javítani a mobilitás" - mondja Lefkowith. Használja a hab roller segít elsimítani csomó" a fascia (a réteg a kötőszövet a környező izmok), ami az útjába, hogy a mozgástartomány. Ez kulcsfontosságú a teljesítő gyakorlatok helyes formában, ügyelve a helyes izomrostok tüzel el.


Amíg lehet, tűz, víz, hab roll bármikor, gyakran ajánlott eltölteni néhány percet a hab görgős edzés előtt kell segíteni, hogy a lé folyik.

Erősítő edzés az űrhajósok során két típusú ellenállás gyakorlatok: nagy intenzitású isotonics, ami lerövidítheti, illetve meghosszabbíthatja izmok (például emelés, süllyesztés súlyzó), isometrics, amely teljes mértékben szerződés izmok mozgás nélkül (például nyomja ellen ajtóban). Bár mindkét típusú gyakorlatok potenciálisan csökkenthetik az izomsorvadás a mikrogravitációs, kutatás azt sugallja, isometrics lehet, hogy több sikeres, mint isotonics védelme lassú-twitch izomrostok szerint mto egy 2004 február jelentés a NASA Biológiai andPhysical Kutatási Vállalati hírlevél.