Hogyan Kell Használni A Zselatin Nő Az Izom

Hogyan Kell Használni A Zselatin Nő Az Izom

Szerint a University of Queensland, élettan, táplálkozási szakértő, drága kiegészítők, lehet, hogy nem több, mint egy kidobott pénz. Egy másik téma hallani fogod tárgyalt hébe-hóba, hogy a myofascial befoglaló. Az első alkalom, amikor azt hallom, hogy ez volt az olvasás mint Dante Trudel van Doggcrapp képzési protokollt, de van egy szám, az oktatók, akik azt gondolják, ez fontos a hipertrófia. Az alapvető előfeltétele az, hogy a kemény membrán, amely körülveszi izomszövet, a myofascia, meg kell feszíteni, hogy ne akadályozza az izom növekedés. Néhányan még azt is mondják, hogy vezethet-megnagyobbodás (a növekedés teljesen új izomsejt, egy nagyon ritka dolog, valóban). Gyakran hivatkoznak egy tanulmány által végzett Davis Gonyea, 1989, amely azt mutatta, enyhe megnagyobbodás következő jelentős megnagyobbodás, madár szárnya, amikor kifeszített nagyon messze hosszabb időre. A későbbi vizsgálatok nem erősítették meg, illetve dis-megerősítette, hogy ez a hatás, hogy madár vagy ember. Őszintén fogalmam sincs, van-e igazság mögött szélsőséges nyújtás üzleti, de megemlítem itt, ha minden kalandos szelleme akarja, hogy adok neki egy esélyt.

A fő oka ennek, mert a szervezet kiadások gyulladásos citokinek (kémiai hírvivő), válaszul az izom sérülés okozta a képzés. Ezek a gyulladásos hírnökök dokkoló a receptorok a központi idegrendszerre, ezáltal gátolják neurális recovery. De ellentétben az izom sérülés, idegi fáradtság nem csak az eredmény a képzésben, de az is lehet, köszönhetően az idegrendszer egyéb stresszorok, mint például az alváshiány, gyógyszerek, stimulánsok, alkohol vagy életmód, a kapcsolat stressz (igen, egy érv a más jelentős okozhat hatalmas citokin kiadások, egy kérdés, azt beszéltük meg, hogy egy, a közelmúltban szorongás podcast ).

Mint minden izom, a rekeszizom tud fáradni a sok nehéz légzés Egyesek azzal érvelnek, hogy mivel a membrán fáradalmait, görcs, ami egy rettegett oldalon szem. (Mások úgy érvelnek, hogy egy oldalon öltés annak köszönhető, hogy a görcsök, a szalagok körül a rekeszizom helyett, míg mások úgy vélik, a görcsök, származzon az idegek futnak a felső vissza a has, illetve okozzák a rossz testtartás !) A mély légzés nyújtás lehet enyhíteni a kellemetlen érzés edzés közepén, megelőző erősítése az edzőteremben lehet kivédeni a jövőm miatt.

A férfiak nagyobb tesztoszteron szintje gyakran emlegetik, mint az az oka, hogy képesek építs több izmot, mint a nők. A legújabb tanulmányok azonban azt mutatják, hogy annak ellenére, hogy az elhanyagolható mennyiségű tesztoszteront termelnek, míg a súlyzós edzés, a nők képesek arra, hogy hasonló izomtömeg, hogy férfi.


Hogy kapcsolódik még, hogy az a tény, hogy az anabolikus hormonok előállított edzés közben nem kell olyan nagy hatással az izom növekedés, mint korábban megvalósult. Gondolni, hogy a következő alkalommal, amikor olvastam egy cikket arról, hogy a legjobb módja, hogy növeljék az anabolikus hormonok a képzés során.

Az edzések teszik ki az elsődleges módja annak, hogy az izomépítés. Azonban, a többi diétás is hozzájárulnak az izmok építése. Többi ad a test az idő a javításra, majd építs izmokat, ezért a szakemberek azt javasolják, 48 72 órával edzés között. Továbbá, evés előtt vagy edzés után hozzájárulnak izomtömeg.
Körülbelül egy óra 90 perc edzés előtt, enni egy snack, amely tartalmaz, 50-50% szénhidrát, fehérje.

Példák egy banán, egy evőkanál dió, vaj, energia rúd készült gyümölcsök, dió, vagy egy fél szendvics teljes kiőrlésű kenyér, sült pulyka. Azt akarja, hogy pótolja a szervezet tárolja a glükóz fehérje 30 percen belül utáni gyakorlat.

Alacsony zsírtartalmú csokis tej, banán-mogyoróvaj, hogy fel könnyen opciók a fehérje, szénhidrát-gazdag edzés utáni étkezés. Ezek az ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a sovány testtömeg-épület.

izmok karok ember